@Çemberiçi Buluşma #9 – “Bugün Gün “DeM”: BEN

Yükleniyor Etkinlikler

« All Events

  • Bu etkinlik geçti.

@Çemberiçi Buluşma #9 – “Bugün Gün “DeM”: BEN

11/05/2022 @ 8:00 PM - 10:00 PM EEST

KONU
“Bugün Gün “DeM”: BEN

Tarih: 11.05.2022 Çarşamba

Saat: 20.00

Süre: 120 dk

Bize bir isim verilmeden önce tüm kimliklerimizden bağımsız bir varoluş mucizesiydik. Bu mucizeye kattıklarımızın yanı sıra hayatın tornalarından geçerken mucizeyi hüsrana uğrattığımız kalıpları bu gece biraz olsun kırmaya niyetliyiz.

Bu kalıplardan bağımsız “kimsin sen?” diyerek çıktığımız bu yolculukta; medidatif bir süreç, duygu ve ihtiyaçlarımız, yansıtmalarımız, toksik yanlarımız ve kendimize temas etmekten kaçındığımız alanlar, gerçekleştireceğimiz bir örnek olay deneyimiyle öz benliğimize ayna tutacak.

KONUŞMACI:

Duygu Örerel – Psikolojik Danışman

18 yıllık mesleki kariyerine kamusal alanda devam eden Duygu Mindfulness uygulayıcısı olmakla beraber; çocuk ve yetişkinlerle çok kültürlülük üzerine çalışmaktadır. Sivil alanda Şi&Fa(Şiddetsiz İletişim& Fark’andalık) oluşumu ile yer alan Duygu; bu oluşumun Fark’ andalık (Mindfulness) alanını koordine etmektedir. Bunların yanı sıra son dönemde yaptığı çalışmaları beslemek adına Cem ŞEN ile “Kalp Yolu” eğitimlerine devam etmektedir.

Pınar Gezer – Eğitim Yöneticisi

16 yıllık mesleki kariyerine kamusal alanda devam eden Pınar alternatif eğitim yaklaşımlarını irdeleyip uygulamaktadır. Çocuklarla felsefe çalışmalarını yürütmeye devam ederken Sivil alanda Şi&Fa(Şiddetsiz İletişim& Farkındalık) oluşumunun Şiddetsiz İletişim (şefkat ve kalp bağı) alanını koordine etmektedir. Bunların yanı sıra son dönemde yaptığı çalışmaları beslemek adına Cem ŞEN ile “Kalp Yolu” eğitimlerine devam etmektedir.

NASIL KATILIRIM?

Etkinlik DeMLAND üyelerine özeldir. Sitemize üyelik ücretsizdir.
Web sitemize üye olun. Üye iseniz giriş yapın.

Etkinliğe Ücretsiz Kayıt Olmak İçin

Etkinlik kayıt olmak için yukarıdaki butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Sizden istenen bilgileri doldurduktan sonra bağlantı linki size e – posta yolu ile gelecektir. Bağlantı linki e – postasına gelmeyen kullanıcılar online@demturkey.com mail adresine yazarak sorunla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Toplantı günü ve saati geldiğinde toplantı bağlantısını kullanarak toplantıya katılabilirsiniz.

Detaylar

Tarih:
11/05/2022
Saat:
8:00 PM - 10:00 PM EEST
Etkinlik Kategori:
Website:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0tfuisrTIvGNz6BJAGRDFkRxgFAolJmGt8

Organizatör